Cassowary
Door: Femke
23 November 2005 | Indonesië, Batavia
Weer even een nieuw foto’tje, van mij op de opvang, met een net aangekomen oververhitte cassowary. In 2 dagen zijn 5 apen, 3 roofvogels een wilde boskat en die cassowary aangekomen, en dat terwijl het eigenlijk al vol zat!
Enkel gaat stuk beter, kan alleen nog niet rijden, dus huur steeds maar een chauffeur, errug relaxed dat dat hier zomaar ff kan..
Thijs is maandag weer voor 2 dgn naar Aceh geweest (nèt ’t vliegtuig gehaald), was weer interesting, ze gaan misschien een haven bouwen.. Morgen gaat hij naar Bangkok, voor het Zuid-Oost Azië expat hockey tournooi! En ik ga maar weer eens een wkndje saai naar Bali :) , met wat meer achtergelaten vrouwen.
Met balou gaat t heel goed, heel gezellig, 3 hondjes!
Sampai bertemu lagi!
Femke en Thijs
23 November 2005 - 14:49
Truus:
Je kunt vast wel iets leuk voor ons uitzoeken, wat wij in Bali kunnen gaan doen.Veel plezier met de dames.Groetjes Truus -
25 November 2005 - 09:45
Marie-Catrien:
Have fun in Bali! Ik zie je volgende week, als het mannetje en het vrouwtje weer herenigd zijn :)
Dikke kus M-C
ps. Leuk zo'n site!!! -
29 November 2005 - 09:57
Karin:
Best relaxed he om achtergelaten vrouw te zijn... strand, shoppen en de Ku De Ta. De mannen mogen vaker weg!! CU -
29 November 2005 - 12:42
Joke:
Hé Fem, er zijn ook mensen die geen dierenarts zijn ! Wat is een cassowary in vredesnaam. Ik zie iets dat op struisvogelpoten lijkt, maar dat zal 't wel niet zijn. Toch ?
Dikke kus,
Joke -
30 November 2005 - 09:16
Femke:
Haha, ja een cassowary is een struisvogelachtige vogel alleen veel mooier! komt in Papua en Australie voor. -
05 December 2005 - 18:24
Lidwieke:
Lieve Femke en Thijs,
"Never a dull moment" voor jullie. Leuk en intensief leven. Weer wat geleerd; ik wist ook niet wat een Cassowary was. Hoe is met Thijs sinds het toernooi?